用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 音樂節時間???
go

音樂節時間???

我小朋友是鋼琴比賽,上午第一場(9:30開始)第一個出埸,但因要去見醫生,請問可否彈完離開,再到第二埸之後再返去攞結果?

fatkk 發表於 12-2-16 14:19
我小朋友是鋼琴比賽,上午第一場(9:30開始)第一個出埸,但因要去見醫生,請問可否彈完離開,再到第二埸 ...
可以,大約11:30左右返去應該差唔多

回覆:marcuscyrus 的帖子

Thanks, Marcus!
需唔需要登記果陣講低?定自己接走就得?
如真的趕唔切拿result,唔知又會點安排呢?會唔會冇result?

fatkk 發表於 12-2-16 19:27
Thanks, Marcus!
需唔需要登記果陣講低?定自己接走就得?
如真的趕唔切拿result,唔知又會點安排呢?會唔 ...

都唔駛同reception講的,反而教的小朋友彈完唔好返自己位坐,直接行去門口(而你自己就得小朋友一彈完就行去門口)
咁樣就唔會阻到其他參賽者
如果當天拎唔到result,分紙會返返上協會,稍後再去拎就可以

回覆:marcuscyrus 的帖子

非常多謝你指點,而家放心好在!
(^○^)

回復 marcuscyrus 的帖子

我囡囡第一次參加, 請問程序是怎樣?

HTLT 發表於 12-2-17 10:11

我囡囡第一次參加, 請問程序是怎樣?

報到後,職員會安排參賽小朋友與家長分開,按出場序坐,職員會叫每位參賽者名字,就出去演奏,直至該場所有參賽者都表現完,此時職員會再叫一次剛才未出場的(叫了3次名也不出現的,就算現在出現,也只得評語沒分數),如果是上下半場比賽,就要等兩場的參賽者都表演完,最後才公佈成績和派發分紙

Thank you.