用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 油塘區自組功課溫習班(普通話及英語上堂) ...
go

油塘區自組功課溫習班(普通話及英語上堂) [複製鏈接]

我而家有個私人補習老師,因為佢有自製工作紙就會貼身d幫到自己小朋友而且佢普通話同英文都好大進步!
而家想搵有興趣既油塘區家長group埋就一齊補 ,有興趣可以pm我或send email([email protected])

二至三人:每人$150-200 (2hrs)
   0    0    0    0

回復 lovebbs 的帖子

hi lovebbs,

我想問你小朋友幾多年班呀?我都有興趣.

我有興趣呀! 請PM資料比我, 謝謝!

我有興趣呀! 請PM資料比我, 謝謝!

[url=http://tickers.families.com][/url

我都有興趣,pls PM資料比我, thx

有興趣,pls.pm

回復 lovebbs 的帖子

星期六有堂嗎? K3 可以參加嗎

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下 "please pm me" 或 "please check pm" 等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題