用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有無人今日in 完聖瑪加利呀 (sham shui po ) ? ...
go

有無人今日in 完聖瑪加利呀 (sham shui po ) ?

如題 , 今日小女in 完, 請問大約什麼時候通知收 or 唔收 ?

此校好嗎? 網上找不到報名限期, 但致電學校說已截止了, 知否有沒有第二階段收生呢?何時可以再報?

Could you tell me more about the interview?
Individual or Group interview? How many people in one group?
How long did it last?
What kind of question was asked?
THANK YOU.

有一個香港老師用Cantonese 叫佢介紹自己,又話佢學校中文會用普通話教,如果覺得自己普通話不足的話,問亞女點做?

另外用普通話問問題,不過亞女冇講問咩!

到用英語問,個鬼佬話自己冇去過ocean park,問亞女有冇去過,亞女答有,之後叫佢介紹一下ocean park 有咩野facilities.

最後係Maths, 要做paper. 全英,有文字體。亞女話全部都識,不過就吾夠時間做。一切都隨緣吧!

orangeclub 發表於 12-1-19 02:42
此校好嗎? 網上找不到報名限期, 但致電學校說已截止了, 知否有沒有第二階段收生呢?何時可以再報? ...
Deadline 係12月31日,2 線直資。冇話好吾好,不過我覺得小學部會好d. Support 得好d!

Thank you!

個人覺得學生操行一般。