用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 沙官同路德會聖馬太學校(秀茂坪)點揀? ...
go

沙官同路德會聖馬太學校(秀茂坪)點揀? [複製鏈接]

我們會搬去大圍金獅花園,有無人幫我?前者近後者派位好!如後者我駕車送返學!
   0    0    0    0

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

其實係諗好唔好填甲二沙官!定留空,等甲一乙一聖馬太

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

我都係煩~~沙宫 (母校)or 藍田循道 (因家住藍田)

我朋友個仔剛在沙官畢業, 我小孩讀緊聖馬太,沙官老師好有愛心,校長,老師都很有禮貌,好齊心為小朋友,聖馬太老師無乜愛心,好喜歡罰小朋友尤其中文科"T"老師,千萬唔好得罪她! 希望新人事新作風,希望署任何校長能帶領老師本著"有教無類"嘅精神去幫助所有學生,唔好只重視精英班學生......朋友個仔在沙官讀得開心.......

回覆:沙官同路德會聖馬太學校(秀茂坪)點揀?

當然是沙官啦,無理由出返九龍姐

回覆:沙官同路德會聖馬太學校(秀茂坪)點揀?

另外你用咩地址抽?乙部只可本區網,金獅是大圍88網喎

請問沙官算唔算係band 1, 沙官中學是否都是band 1? 是否可由小學直上中學?

tks!

是否可由小學直上中學? <-------- 不是

醒目開學勳章 王國會長 貢獻勳章

簽名被屏蔽

引用:我朋友個仔剛在沙官畢業,+我小孩讀緊聖馬太

原帖由 bk0809 於 12-09-08 發表
我朋友個仔剛在沙官畢業, 我小孩讀緊聖馬太,沙官老師好有愛心,校長,老師都很有禮貌,好齊心為小朋友,聖馬太 ...
T = 八卦下 ....... 菜定除呀

‹ 上一主題|下一主題