用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 1010細仔未有pn offer, 讀住葉氏先好唔好呢? ...
go

1010細仔未有pn offer, 讀住葉氏先好唔好呢? [複製鏈接]

葉氏兒童合唱團有幼兒音樂class, 主要我睇佢有得日日返學, 930-1130 星期一至五, $3200/mth... 似似地返學時間。
希望俾佢習慣下返學。有冇人讀過呀?? any comment?
   0    0    0    0

我個仔係葉氏返過暑期班(係連續四星期的一至五早上都要返).
佢喊咗好多日(因第一次返學),但我知佢都學到嘢.
佢地透明度唔高,所以你唔知佢教啲mud,又唔知到課堂的rundown.
但我都見好多小朋友返,所以應該可以考慮.

REALLY?? 我諗住試下返沙田2yrs班...
我姪女讀過,阿嫂話佢真係學到有禮貌同埋個人定d, so 我想試下

My son has studied at Yip's Kornhill for several months before attending formal PN class at kindergarten.  though it's not transparent and seems conservative, teachers there are kind and helpful.  I occassionally called the teacher to understand my son's progress and she can tell me very precisely.

一个星期5日,會晤會密左d呢?

我細b仔都係10月bb, 因未識講野啊. 未報任何一間PN... 哎... 返吓YIP'S好似幾好啊. 是不是?

唔.... 聽聞幾好!! 不過其實如果冇PN收,呢個都係唯一一個選擇。我係WORKING MUM 冇時間湊佢玩, 返左學會獨立D醒目D, 出年再IN 幼稚園都希望有幫助。

我個是1006B, 都還沒有任何OFFER, 請問是否為: 幼兒音樂預備班(P-CPS)?

好似幾好咁喎~~ 可惜最近只得佐敦有得上1.5歲班.....
小小映像誌
老公, 你快樂所以我快樂~~ 好愛你哦~~ :oops:  
張家大少奶的美食日記

YES... 所以我都係等2yrs 沙田
‹ 上一主題|下一主題