用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 St. Paul's Convent School
樓主: lauerica
go

St. Paul's Convent School [複製鏈接]

回復 20# CrabPincers 的帖子

多謝分享,資料好有用,Thanks.

醒目開學勳章

原帖由 lauerica 於 11-12-7 10:19 發表
多謝分享,資料好有用,Thanks.

還有一點,
我吾知我有無記錯
教一教個女寫自己屋企地址(英文)
一D 普通的INFORMATION 的英文
我女好似UP 過, 張FORM 要填呢D INFORMATION

P.S 我女係兩年前INTERVIEW, 吾知依家D INFORMATION 還係吾係UPDATE

祝成功

雖然我囡囡都係陪跑多,但都多謝您們的資料。
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

I have tried to send the e-portfolio many times, but it doesn't work.  Does anyone have the same problem?

我想請問17號果日佢(囡囡)自己in,唔洗mami入學校嗎?
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

正確, 送囡入學校後, 佢去登記&排隊, 我地成班mami/ daddy去左邊食早餐邊等.

原帖由 carrai 於 11-12-7 14:33 發表
我想請問17號果日佢(囡囡)自己in,唔洗mami入學校嗎?

多謝分享

Thanks

Thanks for Sharing.Nice information.

有冇人知St. Paul's Convent School收到多少份申請表?

回復 Yanamami 的帖子

會有 DGJS 唔升 DGS, 而報考 St Paul Convent ?

回復 presents 的帖子

DBS 同 LaSalle 叫做同 grade, DGS 同 St Paul Convent 是否都是同一個級數呢 ?

‹ 上一主題|下一主題