用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 聖誕課程、好去處?
樓主: la925
go

聖誕課程、好去處?

原帖由 ngjojo1213 於 11-11-23 10:28 發表
我個仔3歲, 報左4日的英語話劇短期課程, +3日科學課程

Can you share the details to me? thanks!

I am going climbing, disneyland and the christmas skiing fuction.

回復 3# guanbuzhao 的帖子

請問有無個website?  我有興趣想睇下

回復 14# zuzu888 的帖子

原帖由 tyuio 於 11-12-5 16:40 發表
係centre攪, 由外籍老師帶隊去中環 Pizzaexpress, 你有興趣可以去facebook like 咗, 俾$50都可以參加,
另27/12 有免費happy Christmas 畫畫體驗班, 我都報咗lu.

Can you let me know the name/ page in facebook for pizza making?

回復 17# Cman626 的帖子

我想請問灣仔那間中心還有位嗎? 可以PM資料給我嗎? 謝謝!

回覆 21# ngjojo1213 的文章

Can you share the details to me? thanks!

回復 4# rabbyy 的帖子

請問想帶囡囡去整pizza, 煩麻可否給facebook 條link我呢, thank you!

聖誕創意繪畫手工班 ,,有興趣嗎

原帖由 ngjojo1213 於 11-11-23 10:28 發表
我個仔3歲, 報左4日的英語話劇短期課程, +3日科學課程

可以PM資料卑我,thanks!

原帖由 Cman626 於 11-11-26 10:24 發表
難得有聖誕假期我自己覺得應該比小朋友輕鬆一下吧!我係灣仔個邊一間教育中心參加左一個聖誕PARTY,有得學唱聖誕歌之餘又可以整曲奇,仲會有聖誕老人同小朋友玩添,價錢又唔算貴,都算係一個唔錯既選擇:FUNNY: ...

醒目開學勳章 王國長老

版主按 : 有意者請自行 PM 會員查詢. 切勿在版面留下沒有讀取性之文章 e.g Pls check PM / Pls PM me etc.

再有此情況, 會關閉此版, 敬請注意!

原帖由 tattc 於 11-12-7 08:48 發表

讓孩子學圍棋也是很不錯的選擇

我個仔一月又考,所以報左成個12月補習班,而間補習社話可以免費31號帶D學生去旅行,當俾佢輕鬆下.

可以學下棋~

贊同樓上的說法,我最愛下圍棋,因其步法無限制,發揮空間大。不過個人認為任何棋類都可以訓練小孩專注力及抗逆力,又可以令右腦更靈活。