用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 SFA & TKL
go

SFA & TKL [複製鏈接]

小女有 SFA & TKL offer, 揀邊間好? 2間的style好不同, 她是大女, 適合邊間多d呢?

仲想問 SFA 冇要求家長放棄大抽獎, 是否可以繼續去的? 還是會將她撥為waiting呢?
   0    0    0    0

回復 1# makelly 的帖子

去年, 我地註左SFA, 還可以大抽獎, 不過到好似4月左右, 教統局黎左一封信, 知悉我地註左SFA, 問我地會唔會放棄大抽獎, 我地話會抽.

咁教育局是否俾我們繼續大抽奬?
最後你小朋友揀了大抽奬的津校或SFA?

因為我仲有個0910月尾的細仔, 已決定將他變做大大仔, 但都不知到時應否又玩一次考學校, 定是要犧牲家姐冇得俾她試下讀dd的學校來幫細佬?

Makelly,
應該係學校(SFA)比大抽獎.  
最終我地揀左津校, 因有妹妹 & 我想佢地兩個將來可以一齊返同一間小學.  

原帖由 makelly 於 11-11-21 10:13 發表
咁教育局是否俾我們繼續大抽奬?
最後你小朋友揀了大抽奬的津校或SFA?

因為我仲有個09年10月尾的細仔, 已決定將他變做大大仔, 但都不知到時應否又玩一次考學校, 定是要犧牲家姐冇得俾她試下讀d勁d的學校來幫細佬? ...
‹ 上一主題|下一主題