用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南 (九龍塘 vs 窩打老道)
go

迦南 (九龍塘 vs 窩打老道) [複製鏈接]

邊間師資好 d 呢?  邊間會 多 d 人鐘意讀 呀?
   0    0    0    0

原帖由 chan328 於 11-11-3 10:21 發表
邊間師資好 d 呢?  邊間會 多 d 人鐘意讀 呀?

兩間都好, 不過一間半日, 一間全日, "客路"唔同呀.

想問窩打老道嗰間都好似有上午N班?
請問邊間地方大d? 校舍邊間大d?
老師邊間好d?

謝謝

原帖由 blue_cookie 於 11-11-3 13:37 發表
想問窩打老道嗰間都好似有上午N班?
請問邊間地方大d? 校舍邊間大d?
老師邊間好d?

謝謝

我淨係去過九龍塘嗰間面試咋. 另一間冇去過.
我仲以為只有全日班添...
我諗要請其他家長答啦...

不過我覺得九龍塘嗰間好大呀.
而且面試安排有秩序.
你係咪兩間都報晒呀?
好似面試係同一日?

唔係呀, 本身只想報半日班, 但唔打唔撞叫屋企人交表交左窩打老道嗰間,

我個仔而家讀緊窩打老道全日班K1,需然間學校舊D,但老師,主任,校長對小朋友都好好,有國語老師及外藉老師,有認字卡,我覺得阿仔返學後好開心加上讀全日唔洗再出去找補習中文及英文,因為聽迦南老師講,早上課程主要為敎學,下午課程為重温早上學習的課程及興趣班,我like這間校學

請問你小朋友之前有無在迦南讀PN? 課程ok嗎?  有無普通話?

原帖由 theodorechung 於 11-11-3 15:56 發表
我個仔而家讀緊窩打老道全日班K1,需然間學校舊D,但老師,主任,校長對小朋友都好好,有國語老師及外藉老師,有認字卡,我覺得阿仔返學後好開心加上讀全日唔洗再出去找補習中文及英文,因為聽迦南老師講,早上課程主要為敎學 ...

回覆 6# theodorechung 的文章

hihi..想問下咁n班你係咪都係o係果度返呀?
我聽日有interview..2間迦南撞左時間..一間樓下..一間就係窩打老道全日呢間?而家都唔知聽日應該去邊間...

回復 2# peckychiu 的帖子

me 2, still can't decide which one to go.

--delete--

‹ 上一主題|下一主題