用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 KTS 2nd interview
樓主: swedmond
go

KTS 2nd interview [複製鏈接]

原帖由 jonahlee 於 11-11-1 13:02 發表
Angelakibb,

Thanks for your kindness.

She is a very good girl and try best to do every thing.  But the most important is GOD gives her the wisdom.  Praise our Lord!

We are rushing to DGJS now as in ...

Good luck !

吳廣得吳廣得, 你咪咁攪笑....就黎笑死喇 !

你成日咁好可以時時 BK entertain 大眾o既 , 你洗唔洗番工架?  (純益問下,可不回答):loveliness:   

原帖由 ngkwongtak 於 11-11-1 13:25 發表
很對不起, 閣下子女骨格精奇, 外表出眾, 人中之龍之相.  本校不敢擔誤貴子女之美好前途, 故此本校只有拒之於門外.  以貴子女之聰明才智, 想必定有一所出類拔萃的學校收為門生.  請多多見諒及多謝閣下之申請費用, 請 ...

如閣下仍有興趣損助本校作長期發展用途,支票台頭請寫 XXXX

原帖由 ngkwongtak 於 11-11-1 13:25 發表
很對不起, 閣下子女骨格精奇, 外表出眾, 人中之龍之相.  本校不敢擔誤貴子女之美好前途, 故此本校只有拒之於門外.  以貴子女之聰明才智, 想必定有一所出類拔萃的學校收為門生.  請多多見諒及多謝閣下之申請費用, 請 ...

凡事識人好辦事, 同考小學一樣!

做官 ? 我都想做呀,有冇得幫幫我民婦一把?

原帖由 ngkwongtak 於 11-11-1 13:37 發表
我做官架(係土地註冊處到做).  Position 係 Land Measurement Officer. (仲係好高級).

回復 4# ngkwongtak 的帖子

笑死 !

個d   R 信可以仲有:

1. 如對本校有興趣, 可嘗試下年6月在本校門口排隊敲門, 本校小食部屆時有清水出售及太陽傘/摺椅供租用.

2. 附上本校附屬機構之插班入學面試班coupon 2張, 有意者可以優惠價報讀相關課程及獲得一次模擬入學面試.

吳官:

你真係一個好官, 簡直係再生父母, 若你有份選特首, 而我又有份投票既話, 我一定撐硬你.  

收到信喇竟然有2nd in on 18/11 am

醒目開學勳章

忍唔住叫左我媽去開信箱..............got the 2nd in letter

收到RL本身都冇唔開心,
因為個仔比左心理準備我,
而且我同時間收到心儀幾倍嘅2nd in,
再睇埋吳廣得呢段精彩內容, 真係wakaka笑出黎!

感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

回復 46# ngkwongtak 的帖子

10個like!:idea:

醒目開學勳章

原帖由 BabyHilary 於 11-11-1 14:34 發表
收到RL本身都冇唔開心,
因為個仔比左心理準備我,
而且我同時間收到心儀幾倍嘅2nd in,
再睇埋吳廣得呢段精彩內容, 真係wakaka笑出黎!

PARCO好利害呀

I get the acceptance letter for 2nd int (19/11/2011)

congrat to those who have 2nd in ah.

although i got rejected but still happy that the school let me know so soon, so that i don't need to wait.....

i hate waiting for news very much...

GOOD LUCK to those 2nd in ah !!!

醒目開學勳章

我都收到2nd interview 的信啦
Good luck to all
‹ 上一主題|下一主題