用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 優才小學-first waiting
go

優才小學-first waiting [複製鏈接]

想請問優才小學first-waiting 的家長,你地參加了多少次講座,才收到conditional offer呢?有沒有人參加了兩次講座都沒有收到conditional offer呢?
   1    0    0    0

我都想知......

我們這些second waiting的,相信都沒有機會了 .

之前收到1st waiting list, confirm左會10堂課.
之後上左一堂課, 9月23號收到conditional offer的信.
我個仔的同學仔, 又係收到1st waiting list的信, 不過到宜家都未收到conditional offer的信, 可能要等有人放棄學位才再有位比1st waiting既人.

謝謝回覆,即不是所有FIRST-WAITING的人,聽完第一次講座都可以有OFFER,我想可能要到自行派位出了結果才會有下一輪的信出。

我地係聽完講座第一堂之後收conditional offer 信!不過我相信自行派位出結果同出另一批信無關,因為接受conditional offer 要放棄自行!反而陸續有直資/私校有取錄結果,應該有位放出。

原帖由 ANC 於 11-11-1 07:35 發表
謝謝回覆,即不是所有FIRST-WAITING的人,聽完第一次講座都可以有OFFER,我想可能要到自行派位出了結果才會有下一輪的信出。

‹ 上一主題|下一主題