用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2012 K1面試
樓主: SHARONJULIO215
go

2012 K1面試

原帖由 蛋蛋媽 於 2011-11-21 11:15 發表
hello, 請問有無家長已收到offer呢?
剛剛last sat 上pg, 有家長話已收信通知收左佢囡囡, 另我好擔心我收唔到信代表kv己reject.....其實kv會唔會分批出信呢?  謝謝! ...

星期六已經收到?冇理由冇媽咪上黎講架喎!

我地呢度d媽咪已經緊張到不得了,俾你咁樣講一講我想即刻番屋企睇信箱 >.<

就係覺得奇怪lor, bk冇理由冇人講...我黎梗返pg再追問吓佢先....見你地話冇都安心d!

無禁快收到result.

我個女19/11先in,老師話最快要1/12先有result,不過唔知係唔係早in,就早啲出result.

無禁快收到result.

我個女5/11先in,老師話最快要三星期先有result,不過唔知係唔係早in,就早啲出result.

我今日當面去問過佢地既老師, CONFIRM佢地係未寄信出黎既

thanks.  我阿仔5/11 in 完, 都未收到信呢... 好擔心.

原帖由 dandanmami 於 11-11-25 15:47 發表
應該同st. cat同一星期出result, 上年我同日收到兩間kg的reply。

回復 11# 蛋蛋媽 的帖子

KV 今日收左信, 得左! PM class