用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問邊處有又平又靚琴套?
go

想問邊處有又平又靚琴套?

想問邊處有又平又靚琴套?

在tomlee買了部新琴,  跟機只送了張半身琴套.  而tomlee賣全身琴套都好貴.  想自己出去買過張全身琴套.  請問你地知唔知邊到有多呀?

Re: 想問邊處有又平又靚琴套?

年年工展會都有counter賣傢私梳化套同琴套, 平過出面, 佢地全部都用窗簾/傢私暗花布(有淺色, 有深色), 有全身/半身套, 仲有琴椅套, size唔岩可以訂做.  我以前o係工展會買一套半身套+訂做琴椅套都唔洗500.

工展會今個星期六就開始, 你可以去睇下先.

好似聽講大陸買好平. $200.00 半身全絲絨

唔該晒, 兩位.  大陸我唔唸啦.  因冇時間去逛,  我會去工展會瞄瞄.  thanks.

Cammy 寫道:
在tomlee買了部新琴,  跟機只送了張半身琴套.  而tomlee賣全身琴套都好貴.  想自己出去買過張全身琴套.  請問你地知唔知邊到有多呀?

我以前在這間音樂中心買琴套的. 全身的售好像350.. 不太確定.(忘了)或者你可打電話去問一下26188113.
當你走到無力繼續下去,當你感到寂寞困惱空虛 只要相信神隨時扶助你,願助你解開困惑拋開痛悲 當你跑到疲乏難再下去,當你感到疑惑說我是誰 只要相信神完全明白你,就讓你伸手接受他深愛你 別害怕他知你難受,擔當軟弱與困憂 不需再懼怕,耶穌必拯救,願你開口接受,張開你手 別害怕他知你難受,擔當軟弱與困憂,不需再懼怕 耶穌必拯救,讓你一生快樂展翅高飛,一個全新的你。