用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 深井天主教小學 新午膳供應商欠佳
樓主: Gloriasogashiwa
go

新午膳供應商欠佳 [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 chan803 於 11-10-14 09:41 發表

煮熟飯呢 d 咁基本的事, 都要 改善中

下個月都係要對囝囡食返住家飯

原來今日是最後1日試食.
今日有家長返學校試食, 話d飯有改善 , 冇唔熟啦, 但有d硬! d餸既味道都ok, 但份量太少, 最好味係龍利柳 , 但都是不夠熱,  報告完畢.

回復 2# kiukiudaddy 的帖子

個仔會俾d餸俾食午膳飯盒同學仔食, 人人說讚.

醒目開學勳章

回復 24# kiukiudaddy 的帖子

我係百佳用積分換左個buffalo 2層飯壺, 都幾好用, 不妨考慮下

昨天回校, 見到每班都有大半人帯飯

醒目開學勳章

原帖由 kiukiudaddy 於 11-11-22 19:19 發表
星期六趁Jusco九五折買咗個象印。好似$34X。
依家擔心無煮飯的日子如何俾飯阿仔帶,波仔飯佢又話唔好食,有無人可以俾D建議?

我囝囝都用象印, 幾好用.
我不是日日煮飯的, 有時整salad + 三文治/hotdog/cake, 有時整冷麵 + 蟹柳/蝦/ham , 有時會整飯團+生果
‹ 上一主題|下一主題