用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 請問有沒有家長知道將來聖心書院附近有無地鐵站? ...
go

請問有沒有家長知道將來聖心書院附近有無地鐵站?

有關港島南線:請問有沒有家長知道將來聖心書院附近有無地鐵站?

中學係置富,我諗最近既地鐵站應該係中環。搭巴士最快。

原帖由 marcella 於 11-9-8 21:01 發表
有關港島南線:請問有沒有家長知道將來聖心書院附近有無地鐵站?

多謝回覆o 請問知唔知如果搭巴士, 車程大概要幾耐?  會唔會要等好耐先有車?

回覆 3# marcella 的文章

Don't know if the South Island (west) line will eventually come true. If so, the nearest station will be cyberport or wah fu. Got the below info from MTR website:
現時南港島綫(西段)的進展如何?
雖然政府尚未落實興建南港島綫(西段),但現時南港島綫(東段)的設計已預留位置作未來興建南港島綫(西段)之用。

There are direct buses running from Admiralty to Chi Fu (37A, 37B, 40M), it takes around 40-50 mins). The frequency is every 10/15 mins.

luwong & fefemom,

thank you so much for your reply.