用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 A車的惡死司機!!
樓主: Whitepine
go

A車的惡死司機!!

今日, 阿仔同婆婆講, 校車要3個人坐兩個位, 我記得bchi話過唔超過140cm既小朋友係可以3個人一齊坐,但阿仔同我講一齊坐既係一個小一男生, 加一個小四女生, 佢話好迫囉, 其實咁樣真係好危險

原帖由 bchi 於 11-9-15 10:50 發表

朋友仔, 答左你喇 hohhooh

bchi,
sorry!  Have u PM me?  But I cannot find the message.  my e-mail is
[email protected]

million tks.

原帖由 BNTYA01 於 11-9-16 12:10 AM 發表

bchi,
sorry!  Have u PM me?  But I cannot find the message.  my e-mail is
[email protected]

million tks.

ok, will reply you again via emaiil asap
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

原帖由 bchi 於 11-9-16 14:31 發表

ok, will reply you again via emaiil asap

感謝你........  收到啦,你真係咁鬼好人,抵你个小朋友入到間好學校。

回覆 5# Whitepine 的文章

Hi Whitepine,

Got ur pm. Pls check pm, too.
Thank you

醒目開學勳章

A車已經換左果個惡死女司機啦!!這兩星期A車的司機換了一個男的。最初有估會唔會果個惡死女司機放假,是替工?
不過了差不多兩星期,都係果個男司機駕A車,所以應該都係換左啦!!

LEE個男司機好好多!!又準時,又好人D,有時佢見到我同阿仔行緊去校車,佢會開車駕前D到我地到,唔洗特地行禁遠,LEE幾日落雨,佢差不多唔洗我地行添,將架車駛到我屋苑前面。以前果個,停到遠一遠,重要停係D行人路欄杆前面,要小朋友"搖"過欄杆行係窄窄的空位上車!!

唔該晒,羅小姐,佢話會換司機,真係換左。

"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人