用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 第64屆校際音樂節 - 鋼琴
樓主: Heidi媽
go

第64屆校際音樂節 - 鋼琴

原帖由 Heidi媽 於 11-9-5 13:14 發表
Hi 濤兒,
我都覺得G7嗰首歌好好聽.

係呀, 越聽越好聽!

回復 9# Heidi媽 的帖子

agree, 不過呢隻小兒做唔到個感覺呀,但我好鍾意~

bartok 我睇過份譜,真係唔深,同G6 122 差唔多,但真係擔心個仔控制唔黎

Daydream, Op. 39 No. 21 Piano (113)

Heidi媽,

想問可以send 三級第二首既譜畀我嗎? 我代朋友搵的!

另外仲想問有無二級嗰三首? 都係代朋友搵的!

還有五級第三首good time rag!

Many thanks!

原帖由 Heidi媽 於 11-9-5 11:58 發表
not 高手啊~

除了little flower外, 其他兩首我都有譜.

十月媽媽\ Heidi媽,

想睇吓G2 或G3的琴譜比女女的老師揀,能否也pm給我嗎?

原帖由 十月媽咪 於 11-9-5 11:34 PM 發表
Heidi媽,

想問可以send 三級第二首既譜畀我嗎? 我代朋友搵的!

另外仲想問有無二級嗰三首? 都係代朋友搵的!

還有五級第三首good time rag!

...
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

十月媽媽\ Heidi媽

G2 或G3的琴譜能否也pm給我嗎?

回覆 1# donutshop 的文章

今年囡囡老師都選了G5-118
考驗吓, 她聽了都很喜愛, 話要彈超快,
死唔死呀

原帖由 Heidi媽 於 11-9-5 22:06 發表
好啊, 挑戰自己. 118好似係 jazz, I like it.

係呀, 亞女個Miss都話好聽.

醒目開學勳章

今年想俾阿女試下參加, 等佢有D 上台經驗, 上YOUTUBE 聽左兩首G2既, 第一首好好聽, 不過我就覺得難度高D, 驚阿女彈唔出跳躍既感覺.....

十月媽媽\ Heidi媽

G2 或G3的琴譜能否也pm or email :  [email protected] 給我嗎?

等我俾老師擇下佢適合彈邊首

回復 1# id00288 的帖子

想請問可否PM or Email : [email protected]
G3 & G4琴譜給我嗎?

Many Thanks
JJ71

回復 29# id00288 的帖子

id00288,

我女響youtube睇完幾首五級歌之後, 好想彈呢首#118 good time rag, 但因為老師無譜, 而呢類型rag歌我女未接觸過, 我同老師都not sure佢係咪可以handle得到....請問你係咪會有呢首歌既譜? 如果有, 可以send畀我, 等老師睇睇, 響報名前畀我女試一試彈嗎?....我的email係[email protected]

唔該晒!

今年似乎將會是JE大戰.....!
獨樂樂 - 自己聽音樂
眾樂樂 - 大家都快樂
三思而行、百折不回
日誌:https://www.edu-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=90923

//www.edu-kingdom.com/?fromuser=bebebe12345

請問JE係咩嚟?

原帖由 bebebe12345 於 11-9-6 11:50 發表
今年似乎將會是JE大戰.....!

N151        Piano Solo - Junior Exhibitioner Award
鋼琴獨奏 - 少年傑出鋼琴獎
獨樂樂 - 自己聽音樂
眾樂樂 - 大家都快樂
三思而行、百折不回
日誌:https://www.edu-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=90923

//www.edu-kingdom.com/?fromuser=bebebe12345

醒目開學勳章

我都幫囡囡搵緊G2譜, 有既請PM我

我都揾緊G2譜,如果有可否PM我呀?

想請問可否也PM or Email : [email protected]
G2 琴譜給我嗎?

Thanks and regards
Joie123

各位,

唔好意思呀, 我見好多家長問我攞譜....但我手頭上只係得GRADE 3第三首"MARCH"咋, 如果邊位有需要就PM個EMAIL ADDRESS畀我, 等我E畀你哋啦!

其他譜我暫時都無, 唔好意思呀!

原帖由 joie123 於 11-9-6 14:31 發表

想請問可否也PM or Email : [email protected]
G2 琴譜給我嗎?

Thanks and regards
Joie123