用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南適應班
go

迦南適應班

佢地教適應班的老師, 將來9月正式開學時係咪都係佢地做班主任的?

至少一個係. 我女當年就一個係, 一個唔係.

咁佢地d 老師係咪全部都係現職註校老師?
原帖由 chanwendy 於 11-8-10 11:09 發表
至少一個係. 我女當年就一個係, 一個唔係.

應該係,適應班第一日都有講

原帖由 chelsea_jbb 於 11-8-10 19:18 發表

係, 全部都係現職老師.

原帖由 chelsea_jbb 於 11-8-10 19:18 發表

咁佢地d 老師係咪全部都係現職註校老師? 係

醒目開學勳章

carmen, u join 適應班 too?

原帖由 carmen1102008 於 11-8-2011 01:18 發表
應該係,適應班第一日都有講

venus:嘻嘻,我囝囝都係在麗港城迦南讀的,不過他讀下午班紫組,今年K1讀 TT,上午幼愛班,你所講既適應班係邊間?上年的迦南&今年的TT,我都有上呀。仲有係,我都是住油塘的呀 ^^

carmen

醒目開學勳章

carmen, i know before la, ur jackie's frd ah ma, our son will take school bus altogether...
i also join tt summer course, but not see u gei....i'm mon and wed....ur tue and thurs?

原帖由 carmen1102008 於 13-8-2011 00:35 發表
venus:嘻嘻,我囝囝都係在麗港城迦南讀的,不過他讀下午班紫組,今年K1讀 TT,上午幼愛班,你所講既適應班係邊間?上年的迦南&今年的TT,我都有上呀。仲有係,我都是住油塘的呀 ^^

carmen ...