用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟英文小學 自己帶飯
go

自己帶飯

我想請教大家, 小朋友可唔可以自己帶飯番學校架, 我想自己朝早整飯佢帶番學校食, 用保暖壺, thanks

可以,有部份小朋友也是自已帶飯.
進進同小老表NAOKI 進進同進進爸永遠係我心肝寶貝,一家三口快快樂樂

thanks 進進媽

如果有請姐姐又或者住得唔係太遠,可以1200前自已攞去學校!
原帖由 vans519 於 11-8-8 13:47 發表
我想請教大家, 小朋友可唔可以自己帶飯番學校架, 我想自己朝早整飯佢帶番學校食, 用保暖壺, thanks

昨日收到訂午餐通告、
供應商因毎星期會送一次生果給所有訂餐學生、
所以一訂就要訂足一個月。
而不是定多少天也可以。。。。。。

本想毎星期替仔仔做一次便当讓他開心一下。(期待中)
有沒有人知道可不可以訂少幾天 可以不要生果。

我記得一向都是要訂全個月,不會逐日訂的,水果應該是每天都有,果汁是一星期一次.我以前試過在少上課日不訂一個月,自己帶飯.

回覆 6# sunnysun 的文章

Thank Sunnysun,

毎月都会派訂單給毎個学生?

我相信是每個月也派的.今年應該一樣,如果是LSG,因小兒剛畢業了.

Sunnysun,

Thanks! 今年也是LSC~
想再問,若請假或不息胃口不好。
要取消餐、當曰九點前電話通知取消即可?

對不起!只想了解一下程序。

請假才可取消的,然後在下下個月會扣番,如果是6月會在7月散學禮退現金(用透明膠袋仔包住,封好口,帶回來的.)
不知今年是否一樣啊.

多多你的意見!