用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有沒有英文/普通話教材用實物圖片 + 發聲筆? ...
樓主: ala28
go

有沒有英文/普通話教材用實物圖片 + 發聲筆?

回覆:charlottelee 的帖子

Yoyo學習機其實都係一本書,但已包含十萬分鐘正版語音,包括六範疇:音樂、歌曲、囯學(三字經...)、故事、百科、學習。雖包羅萬有但只有聲沒有圖文的。我未用呀因太多書都未玩而且無圖不吸引可以大d先,或去街或旅行帶都唔錯,因可播催眠曲。我的套餐是送的,原價RMB299

回覆:charlottelee 的帖子

有聲字典未玩呀因暫時未需要,因我套餐基本包的20本書加送十幾本已好全面有排玩,加上再買左phonics和普通話拼音,要佢學曬起碼都要成年有多,希望佢有興趣繼續玩,係就抵曬,一千蚊有找^^

回覆:有沒有英文/普通話教材用實物圖片 + 發聲筆?

Terry C, 請問枝筆可以讀到香港嘅繁體書嗎?thanks

回覆:iambluecat 的帖子

當然可以讀香港的繁體書,因我都係大陸買筆及英文書,中文都係等佢香港出繁體買,始終唔想佢學簡體先

回覆:有沒有英文/普通話教材用實物圖片 + 發聲筆?

請問你係親身上大陸買嗎?

回覆:iambluecat 的帖子

我係香港counter試玩完,再係淘寶商城買,search易讀寶第一間就是,其實香港大陸只買差少少錢但送多好多書,如你應為香港果套夠玩就香港買算吧