用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 我仔依家2歲半可以學D咩興趣班? 音樂興趣班? 其他好提議 ...
樓主: bcbcmama
go

我仔依家2歲半可以學D咩興趣班? 音樂興趣班? 其他好提議? [複製鏈接]

原帖由 Charlotte 於 11-9-6 18:55 發表
塗鴉班唔錯架, 又可以玩又可以學野, 仲可以發揮無限創意, 2歲至2歲半都有班啦, 有間好出名係九龍塘K字頭同另外一間係太子協和對面都唔錯.

Can u pm details to me too ?

醒目開學勳章

原帖由 Charlotte 於 11-9-6 10:55 發表
塗鴉班唔錯架, 又可以玩又可以學野, 仲可以發揮無限創意, 2歲至2歲半都有班啦, 有間好出名係九龍塘K字頭同另外一間係太子協和對面都唔錯.

想問問塗雅班有乜野教,同在家任佢玩顏色有什麼不同?

有沒有班可以培養孩子情緒(唔發脾氣, 爭玩具), 責任感/紀律? 自己要工作無辦法, 結果家傭很快寵壞孩子

版主

bcbcmama 發表於 12-1-21 01:08
有沒有班可以培養孩子情緒(唔發脾氣, 爭玩具), 責任感/紀律? 自己要工作無辦法, 結果家傭很快寵壞孩子 :cry ...
上班幫唔到幾多,抽多d時間教佢、陪佢吧!

明白你返工辛苦,不過你宜家唔教佢、幫佢,佢愈大愈難教,到時後悔莫及!

加油!!!

引用:塗鴉班唔錯架,+又可以玩又可以學野,+仲可以

原帖由 Charlotte 於 11-09-06 發表
塗鴉班唔錯架, 又可以玩又可以學野, 仲可以發揮無限創意, 2歲至2歲半都有班啦, 有間好出名係九龍塘K字頭同 ...
Pls pm thanks

回覆:我仔依家2歲半可以學D咩興趣班? 音樂興趣班? 其他好提議?

Could u pls pm me too?

‹ 上一主題|下一主題