用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

RWI [複製鏈接]

有冇小朋友讀緊 RWI 基楚班, 可唔可比D comments !

我現在心大心細, 想比個女試下讀 (今年升K2), 但學費都唔係平 (HK$260 - HK$350/HR + OTHER CHARGE), 所以想聽多D comments 才落決定讀邊間 !  唔該晒 :loveliness:
   3    0    0    0

我囡囡上年暑假開始讀,己一年了,9月升K3,開始中級課程,開始寫作句子...上咗之後,佢話最鍾意英文科,佢d consonants & vowels sounds 己經好熟...我自己都好喜歡這個課程, 因為比較全面啲. 但佢有些同學也有讀, 但好些放棄了, 原因是吾夾個老師!
妹妹豬 齊來做個好朋友)

回復 2# zitaeric 的帖子

我想問你女女係邊到讀?

起西環 KiddcXXX, 那間的老師都好有经驗,好受小朋友歡迎...
小朋友開初會比較慢, 而且會悶小小, 過了一段時間, 堅持到, 會越來越快, 我小朋友成年都是跟一位老師姐姐,一班四,五個相約同學仔, 一齋好fd, 好夾, 讀得很開心...
好多地方都有開RWI, 不過真係要夾到個老師同父母要多些鼓勵.

for information only...
http://www.kiddikraft.com/courses/rwi-by-oxford-series/

‹ 上一主題|下一主題