用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 有沒有紅磡St. Catherine校車介紹或組團 Urgent! ...
go

有沒有紅磡St. Catherine校車介紹或組團 Urgent! [複製鏈接]

我個女在長沙灣李鄭屋村上落校車,在新學期入讀紅磡St. Catherine;大家有沒有已成團的校車可以順道路過李鄭屋村或附近?

如果沒有的話,大家有沒有子女和我情況類似,要在西九龍區上落,但又找不到校巴到紅磡St. Catherine?因為做開九龍塘St. Catherine的西九龍區校褓姆車司機”駱太”表示,尚欠十個左右的人頭才可開多一架車走紅磡線;如果你們也需要在西九龍區上落校車,請聯絡St. Catherine的褓姆車司機”駱太”(9636-4730 or 2398-0564),以揍夠人頭開一架校車接送小朋友~
快覆!謝謝!
   0    0    0    0

雖然我未知PN收生結果,但都想plan定先。我也是住西九,應該怎樣聯絡你呢?我的PM用不到。

原帖由 ingridmom 於 11-7-29 23:16 發表
我個女在長沙灣李鄭屋村上落校車,在新學期入讀紅磡St. Catherine;大家有沒有已成團的校車可以順道路過李鄭屋村或附近?

如果沒有的話,大家有沒有子女和我情況類似,要在西九龍區上落,但又找不到校巴到紅磡St. Catherine?因為 ...

blmom and ingridmom,
I already called 駱太 about the need for school bus from TST to SC HH.
I hope we can arrange a separate bus route running from the west kowloon area to Hung Hom.

Hi ingridmom, I live in Mei Foo and also need the Nanny bus, I will call to Mrs. Lok.

原帖由 ingridmom 於 11-7-29 23:16 發表

如果沒有的話,大家有沒有子女和我情況類似,要在西九龍區上落,但又找不到校巴到紅磡St. Catherine?因為 ...

頭痕咯!
自從我登咗駱太個電話上嚟,即時多咗好多西九龍人搵佢,人頭足夠開車咯~但係佢話唔順路唔肯嚟長沙灣接送。唉~都唔知點算好!冇車坐點算好呀!你哋有冇介紹和高見?

鑽石山,上午班,有位嗎?

evapan:

我小朋友9月會入讀k1上午班,早前在另一版留過言。現在嘗試揾多d住官塘附近的小朋友一齊揾保母車,詳見pm。
‹ 上一主題|下一主題