用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 康和校車差到不得了
go

康和校車差到不得了

我終於等到有人開呢個topic, 我個人意見簡直差到不得了, 我之前個間我是在打鼓嶺道上車, 佢就去到食為先果度上車, 嘩, 好遠姐, 我問有無近d, 佢話無ka, 九龍城係係果度上.

為有唔搭啦, 好在我住九龍城, 就算自己搭車都唔係太遠

醒目開學勳章

版主溫馨提示:

我們建議有關會員直接向有關機構反影意見。再一次提醒會員,由於文責自負,在投訴文章中,建議先遮人物或學校之局部名稱,亦請盡量留意用詞,免生誤會及負上不必要的責任。

收費極度不合理!

真係比呢間校車公司激死我,態度真係好惡劣,都唔知點解講啲小朋友搭校車既嘢講到好似同爛仔講數咁.反口覆舌,白紙黑字寫出嚟又話唔算數,都唔知點交個小朋友比佢接.......唉唉唉

現在我選擇搭半程, 收費係全程既2/3即四佰幾

我阿女間幼稚園都係佢地做保母車, 超級貴, FAX左比佢地又話無收到, 仲叫FAX左, 打個電話比佢地喎.  我自己成張枱D野D未做, 好似得佢地好忙咁.  
唉!  比生意人做, 都有點不順, 為咩?

同意以上的說法,康和校車職員態度差

今朝真係令略到佢地D態度。佢地8月中打比我話早上返學校車由9月5號先開始,但今日9月1號有校車又唔通知家長話有,無端端打黎話已經係樓下,米問佢你之前唔係話9月5號先有架咩,個褓姆話當初未有我小朋友資料而家有。咁你又唔再通知我話今日又校車搭?同佢地講野真係好勞氣,佢自己唔啱攪到係我唔啱咁!

回覆 1# kitthen 的文章

咁佢有無同妳講最重要個句: 就算妳9月5日上車,我們都要收足一個月既車費呀 ?

其實佢一早已經收咗我今個月嘅車費啦。

但係我到依家都未知點樣交車費呢, 9月5日開學啦

不用太擔心啦, 佢地實唔會漏.

服務態度差到不得了...唔憂做咁...
我真係唔想俾咗錢仲要受氣...

又貴又唔惦

康和的保姆姨姨, 希望體諒下D小朋友啦, 坐成個鐘頭車, 大人都辛苦啦, 更何況是2,3歲小朋友, 仲有是唔應該比D小朋友一個人單獨坐, 咁細個, 佢地會恐懼, 害怕!! 希望寬容D, 負責D, 關心D!!! 感激......

Office 的職員真係十分無禮貌. 但阿囡坐車的司機+褓母都幾好.

好才, 阿囡話鍾意坐校車, 如果唔係, 我寧願自己送.

康和正一垃圾公司,只顧賺錢,不會理會學童安全o

鄧太,唔想做就執咗佢,唔好再害d學童和家長啦,積返d陰得!

原帖由 cat_wu 於 11-9-18 11:38 發表
康和正一垃圾公司,只顧賺錢,不會理會學童安全o

鄧太,唔想做就執咗佢,唔好再害d學童和家長啦,積返d陰得!

可否分享一下, 究竟發生了何事?