用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 Mega Box自組半私人班學溜冰
go

Mega Box自組半私人班學溜冰

有冇興趣係Mega Box學溜冰?我囡囡三歲半,初學溜冰六堂,想自組半私人班,兩/三人成班,時間可以在星期一上午, 星期四或五下午

暑假的學費係$700 共五堂,每堂30mins。資料係溜冰學校提供

有冇興趣係Mega Box學溜冰?我囡囡三歲半,初學溜冰六堂,想自組半私人班,兩/三人成班,時間可以在星期一上午, 星期四或五下午

暑假的學費係$700 共五堂,每堂30mins。資料係溜冰學校提供

原帖由 vienchan 於 11-7-28 16:49 發表
如果5:30可以嗎?因為仔仔暑假短,都係初學,會學6堂,現學到第3堂.....

一星期一堂嗎?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
hi vienchan,

1)下午一節至530, 即最遲要5點上, 如果要此時段, 我只可星期四
2)暑期期間想一星期兩堂, 如阿女在開學後仍想學, 則一星期一堂
3)在你未回應前, 我已叫溜冰學校搵私人教, 但差不多一星期都冇回覆, 可能因為暑假好旺
所以, 如果你學緊, 建議你在最後一堂時, 問問你現在的教練, 可能佢有 '現成' 的班, 咁你可以join 埋, 唔駛好似我依家咁, 要等
4) 如果你教練ok又有時間, 可否通知聲, 等我可以join 呢?? 謝謝

回覆 1# fishh322 的文章

自己同教練決定

剛收到學校電話, 星期四下午及星期一上午安排到教練, 4/8開始, 有興趣的可join 及pm我