用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Kidz N us Club, Tusen Wan
go

Kidz N us Club, Tusen Wan [複製鏈接]

請問有無家長帶小朋友參加過 kidz n us club既 "Penguin Play 親子唱遊班"呀?? 有咩意見?? 他們的教學模式及老師, 好嗎?? Thanks.

http://kidz-n-us.com/index.php
   0    0    0    0

Hello, 我有帶。
個人覺得唔錯,內容都幾豐富,佢地無論係出面幫手的姐姐或老師,都會認得學生,覺得好親切。但係BB上完幾累,因為足一個鐘。教學模式我就唔知點樣比較。老師英文發音非常準確。

回復 1# lingan 的帖子

Hi Lingan

Thanks for your sharing ;)
請問你的小朋友還有繼續上堂嗎?? 我呢個星期六會去試堂, 希望我阿囝會喜歡啦, 因為佢試左好多間playgroup, 都係坐唔定, 唔係好聽指令. anyway, 多謝你的分享 ;)

仲返緊,我返星期日嘅 Koala Crawl.
我個女都係坐唔定,又唔多聽指令,但無問題,佢一樣玩得幾開心。問過老師,又話佢唔算too active。不妨去試下。
‹ 上一主題|下一主題