用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 可以介紹學體操比我嗎?
go

可以介紹學體操比我嗎? [複製鏈接]

請問香港有無體操學? 價$ 怎樣?
   0    0    0    0

U can try YMCA

http://www.ymcahk.org.hk/member/html/prg001c.htm

回覆 1# coco209 的文章

亞囝以前都起果度學過, D 教練態度好巴閉架!

Sportscene口碑不錯的﹗

原帖由 unfair123 於 11-7-15 11:19 發表
請問香港有無體操學? 價$ 怎樣?

學體操

是男孩子還是女孩子, 想學那一種體操?

黃埔小太陽有, 個教練好似有點來頭。
[

醒目開學勳章 王國長老

前排去左試堂(我女學過幾年停左)
就係見到個教練既態度, 令我決定唔學(一路試堂一路食香口膠講野對眼都費事望人咁)
果日負責帶我果個STAFF, 我同佢傾左一陣, 佢都話見到我女同另外2個女仔唔同水準, 結果係3個都建議上同一LEVEL, 我心唸, 算把啦

我女之前就係跟SPORTSCENE學, 都OK, 不過當然唔同教練有唔同水準同教法, 好難避免, 當年唔學係因為大個女要上1.5小時, 平日好SIDE時間又貴, 就QUIT左

留意SPORTSCENE係考英國章, 中國體操總會唔承認, 但去中國體操總會學又麻鬼煩, 人多又報唔到人少又唔成班, 仲有佢D班, 學完LEVEL ONE, 可能LEVEL TWO要去到無雷公咁遠

原帖由 topkidsmom 於 11-7-15 05:23 PM 發表
亞囝以前都起果度學過, D 教練態度好巴閉架!

‹ 上一主題|下一主題