用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會嘉福榮真小學 各位家長,本人是北區小學教師,希望可以幫到大家 ...
go

各位家長,本人是北區小學教師,希望可以幫到大家 [複製鏈接]

我係北區其中一間小學的教師,北區只有2間小學的討論區,但北區其實有好多小學,仲有好多跨境學童,我都知道好多家長都有好多問題,我希望係呢到幫到大家
   1    0    0    0

你好, 本人屬粉嶺區校網, 心儀嘉福榮真小學, 此校多人爭, 雖會放這小學在甲/乙部的第一志願, 但仍會慎重考慮其他小學, 請問你可否評價一下:粉嶺神召會, 粉官, 廖潤琛 及 方樹泉

謝謝

東華三院港九電器商聯會小學好唔好?因為近來看過一些小一介紹,入英中比率都幾高的,有冇人可以比我意見?但好似名氣都冇其他學校響的?點解的?

我住上水但個仔派咗去粉官小,請問粉嶺官立小學band幾?師資得唔得?學生品行整體好唔好?

noodle_amy_h 發表於 11-7-12 21:49
東華三院港九電器商聯會小學好唔好?因為近來看過一些小一介紹,入英中比率都幾高的,有冇人可以比我意見?但好 ...

我都想知東華三院港九電器商聯會小學好唔好?

請問粉嶺邊間小學係小班...同無咁多家課...?請各位幫忙回覆下....謝謝!!
‹ 上一主題|下一主題