用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 想問有無家長住何文田?可否介紹保母車聯絡號碼? ...
go

想問有無家長住何文田?可否介紹保母車聯絡號碼?

如題!今天去學校,先知校車突然改路線, 唔知家長們知不知道有無保母車介紹?謝謝!

原帖由 maggiechu 於 11-7-6 11:43 發表
如題!今天去學校,先知校車突然改路線, 唔知家長們知不知道有無保母車介紹?謝謝!

我都住何文田, 不過我就日日自己湊返, 放學, 系公主道果邊搭113, 103....都很方便gei.

你好!原來你自已帶小朋友的,辛苦嗎?咁是否在九龍塘會落車?但点行呢?其實我行去公主道都有一段路的
原帖由 洋子 於 11-7-6 13:27 發表

我都住何文田, 不過我就日日自己湊返, 放學, 系公主道果邊搭113, 103....都很方便gei.

原帖由 maggiechu 於 11-7-7 14:49 發表
你好!原來你自已帶小朋友的,辛苦嗎?咁是否在九龍塘會落車?但点行呢?其實我行去公主道都有一段路的  

ok gei, 日日都甘習慣晒啦, 其實如果有時間gei話自己送小朋友去學校系非常有益gei, 你可以看看小朋友gei讀書環境, 同其他同學仔或老師傾多d, 對你同埋你gei小朋友都有很大幫助gei....如果你方便可以pm我你住何文田邊頭, 我可以教你點去學校最快最方便....

BTW, 如果你系全職媽咪GEI話, 我會建議你自己接送小朋友, 又省錢又親子...呵呵

媽咪真偉大!!