用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Thank you Khmama
樓主: BO_BO
go

Thank you Khmama

多謝Khmama!

你的分析很準, 派到自行個間!!!!

多謝Khmama!
我排位都有參考妳的排名!
lmy

多謝khmama在我們最迆惘時給予的支持和指引!!!!
無言感激

我都好多謝你呀~~khmama,囡囡入到心儀既學校喇,好多謝呢兩年你既幫忙,我真係唔知講咩好喇,祝福你~~~thanks

KHMAMA
我派了何官!
多謝你答了我無數問題,舊年問到今年,都不厭我煩
政府應班你好市民獎

Thank  you very much, hkmama

Khmama, you're the best.

今年見到有D家長衰烏下烏下,影響小朋友派位。若果想唔出錯,真係最好上來問問,起碼多一個參考,一定有熱心人解答。除了Khmama之外,重有greendotdot,等好幾個家長的分析都言之有理。今年派位已完,應該說聲多謝!希望佢地來年又在這裡能幫到有需要的家長。

醒目開學勳章 王國會長 貢獻勳章

簽名被屏蔽

講得好o岩.  要多謝各位俾意見o既家長.

原帖由 fallenleaf 於 11-7-6 00:53 發表
今年見到有D家長衰烏下烏下,影響小朋友派位。若果想唔出錯,真係最好上來問問,起碼多一個參考,一定有熱心人解答。除了Khmama之外,重有greendotdot,等好幾個家長的分析都言之有理。今年派位已完,應該說聲多謝!希望佢地來年又在 ...

想問小兒band 2.中在東區有什麼意見?

看到今年派位結果真的好不知方向,小兒下年便面對這人生考驗,希望幫他嘗試找所校風好的學校,他在校成績平平但品行a等,請給意見.謝謝

感謝khmama既時間同無私,我選校時都有依照你既分析去選﹗謝謝﹗
****未經本人許可, 不得轉載****