用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 高主教書院小學部 2011/2012 - 高主教小三生~家長室
go

2011/2012 - 高主教小三生~家長室

新的開始....

我囝囝升3E班呀...    有沒有同班呀?  

Keep sharing... :)

你好呀,我小兒今年會入讀小一,想問有沒有外藉老師教英文?唔該!

原帖由 steve666 於 11-7-4 13:11 發表
你好呀,我小兒今年會入讀小一,想問師有沒有外藉老教英文?唔該!

Yes,有外藉老師教英文.

原帖由 kekoko 於 11-7-4 20:55 發表

Yes,有外藉老師教英文.

唔該哂!
我仲想問舊年中學部收返幾多%小學部學生?
每班有幾多學生?

Raimondi College

St Paul’s College

King’s College

Pui Kiu Middle School

Queen’s College

DSS HKUGA College

St Stephen’s College

Diocesan Boys’ School

Others: 38 students
Total: 161 students in Y2010

原帖由 steve666 於 11-7-5 09:18 發表

唔該哂!
我仲想問舊年中學部收返幾多%小學部學生?
每班有幾多學生?

真係唔該哂,FungMm......

hi steve666, 不客氣! :)

小三註冊完畢... 開心放暑假! :))

原帖由 steve666 於 11-7-5 12:44 發表
真係唔該哂,FungMm......

sorry , May i know which maths book use in this school ?
你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7

Hi Laguna City's parent,

My son told me his private light bus (占士寶) not only for RC students.  Its together with 軒小 students.

I am worry its can't delivery pupils to different schools on time because raffic is very hard during on the school time.

Can give me some suggestion?  Thanks!

你還好啊!你的保姆車應該行東隧,據聞大約是7:35-40到校。我仔嗰架車响7:10麗港城1期上完小朋友後,再要去德福上一個,傲雲峰上一個,翔龍灣上一個,後落西遂(當時大約是7:47),之後就唔知啦。因為有家長坐的士從後跟蹤才知道情況,但到了西隧要排隧收費,所以甩了。昨天放學回來是12:50。

還有架車非常逼,我仔上車後只剩兩個位(據本人看到)很難想像之後還要上多三個人!

回復 10# dandau 的帖子

Yesterday, school finished at 11:50 am
Your kid arrived home at 12:50 ???
It takes an hour !!!!

係喲!先放校車的,才輪到保姆車的學生,要差不多12:15上到車回程,之後我估行舊隧先落土瓜灣,九龍城及德福,然後才到麗港城。

Hi Dandau,

Thanks for your information.  Are you living at Phase I of Laguna and by James private light bus?

If yes how about your bus also for RC and 軒小?

My sold told me his bus for TKO and Laguna only... Let me check with him more details tonight :)

原帖由 dandau 於 11-9-2 10:54 發表
係喲!先放校車的,才輪到保姆車的學生,要差不多12:15上到車回程,之後我估行舊隧先落土瓜灣,九龍城及德福,然後才到麗港城。

Hi Belle,

Oh I see!  That's why my son said only meet with Ryan when bus return... :)

I heard my son, now have more students living in Laguna City in this year.  However how we can garther 10 students in Laguna City?  

原帖由 belle 於 11-9-2 14:04 發表
FungMm,

I am Ryan's Mom.  James Wong takes 3 students from 軒小in the morning only.  Because he does not have enough Raimondi students.

Laguna is still the last stop.  But we scare that we will be l ...

我係住一期架。我用芳姨係因爲James沒有覆我留言(以為佢態度差,唔休做),當初亦冇諗到芳姨架車會咁爆同行舊隧咁遠。
今日,阿仔話番到學校冇耐就打鐘了。放學又話有人上錯車,搞到1:02才返到。我仔落車仲滿頭大汗話好塞車。
我應該會轉James's車,祇係看我老公是否願意蝕一個月錢,如果唔係阿仔就要辛苦到下個月了!
同芳姨車的見到另一位小一生應該住一期,阿仔話係同班,但記唔到佢個名。希望找機會識到佢,叫佢加入。

如果成事嘅,咁都已加多5個麗港城學生了。
Belle x 3
Dandau x 1
Dandau's son's classmate x 1

有意者,請加入吧!

Hi Dandau,

Thanks and updated on the list.

如果成事嘅,咁都已加多6個麗港城學生了。
Belle x 3
Dandau x 1
Dandau's son's classmate x 1
Fungmm x 1

有意者,請加入吧!

Belle,
我暫時未call佢,我會睇埋下星期情況再決定。 我住一期出大閘前的一座,所以最後上車!

Fungman,
我以爲你孩子都係坐James車。

回復 10# dandau 的帖子

今天返學行程調動咗,芳姨車離開麗港城,沒有到德福,直往土瓜灣後,07:45到學校。佢話下個月會安排轉走3個同学,等架車坐位鬆動啲。