用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 無良的幼兒學校
樓主: joannalee88
go

無良的幼兒學校 [複製鏈接]

回復 fiona2003 的帖子

老師一定幫自己友。但香港確有唔少呢D 無良校長同老師.紅磡黃埔有間幼稚園入面的校長同老師都如摟主所講無愛心,每日返校都係為兩餐。小朋友的死活。你自己攪掂。最叻就係射博。呢間叫保良局譚xxxx幼稚園。都唔駛唱衰,大家都係將自己見到的真相講出來。

chinhung 的帖子

保良局這間有什麼問題?因為我朋友女兒今年9月讀K1,佢返工嘅,可能唔太清楚。

回復 pingulolo 的帖子

講呢間袞就十年都講唔完.校長時時都笑騎騎。但你同傾完計,就會知道校長原來係蛋散,D 所謂老師更加唔駛講,Sorry 愛心我真係睇唔到班老師有,總括而言,你要有幾袞的人版,都可以係呢間袞入面班老師同主任可以搵到和睇到及感受到。

請問保良局譚xxxx幼稚園d 老師/ 校長有咩問題? 我都好想小朋友入讀, 而 + 仲寫緊叩位信, 謝! ...

查看詳情»

RedBean_0509 刪除 是否你小朋友曾讀過, 親身經歷不好的事? 可否略講一二吖? ...   5 天前
是否你小朋友曾讀過, 親身經歷不好的事? 可否略講一二吖?

查看詳情»

RedBean_0509 刪除 紅磡黃埔保良局譚xxxx幼稚園   6 天前
想一次過直接公開回應兩位,衰嘢唔駛收抽呢講,都係老生常談,放學時,走去學校睇下D老師德相,信自己直覺,其實你地帶仔女面試時都應該觀察到D嘢,"愛心"呢様嘢係扮得一時,唔扮得一世,如果兩位係鐘情呢間衰嘢。我講到幾衰都應嚮唔到你地的選擇。再講如果兩位係老師,你會做到班衰嘢咁衰。係香港呢衰嘢入面的校長同老師都係教育界的人中之龍,眞係衰中之最,教育界之"恥"。

我都同意樓主 post 出來比大眾家長知道, 因為學校跟急証室係超近, 抱都抱到過去啦啦隊 而小朋友係傷到要全身麻醉做手術咁嚴重, 學校都唔肯送佢去急証室,

一句講晒 : 學校點講都唔通
:

睇完後覺得學校無責任感, 最希望小朋友快D好番...
‹ 上一主題|下一主題