用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立小學 今日幫囡囡遞咗叩門 profilio,希望快d 有消息喇! ...
go

今日幫囡囡遞咗叩門 profilio,希望快d 有消息喇!

今日幫囡囡遞咗叩門 profilio,希望快d 有消息喇!
有無今年叩門仁立,大家sharing 吓?:)

希望成功

回覆 2# eddiexo14 的文章

唔知幾先有電話...真係好心急~
但收表收到10號.

just checked their website -->
符合本校要求的會於 6月14日以電話通知家長攜同學生在 6月16日下午二時到本校面試;沒有電話通知者作落選論。

Hope we can get the notice...

我都交左, 希望大家聽日都收到電話啦!

好野! 我哋收到電話約 group interview!
不過得唔得要看小朋友表現 :)
leungsyhk 你哋收到call 未?!

我都收到呀!  好緊張呀!  

係咪都係 1:45pm?

Yes.  1:45 on Thursday.

本身你哋派第幾志願? 我女派第二志願

原帖由 poohbb_hk 於 11-6-14 15:27 發表
好野! 我哋收到電話約 group interview!
不過得唔得要看小朋友表現 :)
leungsyhk 你哋收到call 未?!

Hello, I also received a call for interview.  Can you tell me how do you know it will be a group interview?

學校打嚟話係 group interview ..話只係小朋友入去..家長唔洗入去 o架!

我上年都經歷過呢個緊張時刻....妳地加油呀

謝謝啊!
但其實有幾多人考同埋有幾多叩門位呢?

叩門位最多係學額10%.....仁立即係有15個.....if有人派左但放棄學額,叩門位就可以再多d。
上年應該有200-300人叩門。good luck!

原帖由 poohbb_hk 於 11-6-15 11:50 發表
謝謝啊!
但其實有幾多人考同埋有幾多叩門位呢?

明白, 唔該晒,咁真係要 good luck..

收到電話2nd interview la..好野!!

Oh!
真係替你高興!
我仲未有電話呀!
相信都無乜希望啦!

可能晏d 呢..lunch hour 吖嘛!

回復 3# poohbb_hk 的帖子

恭喜啊! 聽日2nd in加油呀!