用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 好野估中左其中一條通識課外題
go

好野估中左其中一條通識課外題 [複製鏈接]

上星期閒時問下阿女,香港一共有幾多間發鈔銀行?阿女答三間,我話叻女咁都識,今日考完通識返來阿女話,課外題其中一條問?香港一共有幾多間發鈔銀行?阿女答五間,下?咁都得,唔該你地殺死我啦,好過比親生女激死呀
   0    0    0    0

回覆 1# lauerica 的文章

5間緊係計埋亞媽亞爸呢兩間

你嘔左幾多桶血??? Poor Mum

原帖由 lauerica 於 11-6-3 15:58 發表
上星期閒時問下阿女,香港一共有幾多間發鈔銀行?阿女答三間,我話叻女咁都識,今日考完通識返來阿女話,課外題其中一條問?香港一共有幾多間發鈔銀行?阿女答五間,下?咁都得,唔該你地殺死我啦,好過比親生女激死呀:gh ...

I am daddy

原帖由 lauerica 於 11-6-3 15:58 發表
上星期閒時問下阿女,香港一共有幾多間發鈔銀行?阿女答三間,我話叻女咁都識,今日考完通識返來阿女話,課外題其中一條問?香港一共有幾多間發鈔銀行?阿女答五間,下?咁都得,唔該你地殺死我啦,好過比親生女激死呀:gh ...

比你笑死

原來, 最重要唔係父母估到條題目, 最緊要係d細路估中

唯有苦中作樂啦。:(

我嗰件都係, 平時識的, 考試就大驚嚇, 可以錯嘅, 幾多血都嘔凸, 激死人

原帖由 lauerica 於 11-6-4 00:02 發表
唯有苦中作樂啦。:(

身同感受! 我地都試過估中1條數學挑戰題,當時識做,考試就錯左. 你話死唔死?

‹ 上一主題|下一主題