用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 khmama : 請問黃大仙區中學排名
go

khmama : 請問黃大仙區中學排名 [複製鏈接]

khmama, 請問可否給黃大仙區中學排名, 謝謝.
   0    0    0    0

回覆 1# connielam 的文章

你可以click呢條link下載排位表.
http://www.FreeUploadShare.com/DOWNLOAD/cc3402228/School Information List4.xls

原帖由 khmama 於 11-5-30 21:36 發表
http://www.FreeUploadShare.com/DOWNLOAD/cc3402228/School Information List4.xls

點解吾見沙田區 : 體藝 & 官塘區 : 福建中學 .
另這表很清楚 . 請問是以那項為排位標準 .
謝 !

原帖由 Carmen2004121 於 11-5-31 00:03 發表

點解吾見沙田區 : 體藝 & 官塘區 : 福建中學 .
另這表很清楚 . 請問是以那項為排位標準 .
謝 !

個表只係有派位既中學排位. 唔派位直資既資料另一個post有講. 體藝屬band1中至尾, 福建係唔派位直資, 亦係band1尾. 排位主要根據拔尖人數, 人均優良率, 各科平均優良率同6科14分比率排. band2/3大部份根據2010年中六第一階段收生餘額推算6科14分比率.

原帖由 khmama 於 11-5-31 21:45 發表

個表只係有派位既中學排位. 唔派位直資既資料另一個post有講. 體藝屬band1中至尾, 福建係唔派位直資, 亦係band1尾. 排位主要根據拔尖人數, 人均優良率, 各科平均優良率同6科14分比率排. band2/3大部份根據2010年中 ...

勞煩晒 khmama .

請問您對體藝 / 官塘福建 / 培道這3間學校有乜評語 .
我住鑽石山 .

原帖由 khmama 於 11-5-30 21:36 發表

Khmama,
sorry,我CLICK入以上的link,但不知道在那裡可DOWNLOAD.請賜教.
Connie

唔肯比人屈比錢, 所以比人剷晒O的FILES. 又要搵地方搬啦, BK有冇位? 借個SERVER用下得唔得?

原帖由 khmama 於 11-6-7 21:51 發表
唔肯比人屈比錢, 所以比人剷晒O的FILES. 又要搵地方搬啦, BK有冇位? 借個SERVER用下得唔得?

khmama,

你介不介意pm給我全港中學排名,因除了黃大仙區,我仲想知沙田及觀塘區.謝謝!

原帖由 connielam 於 11-6-8 14:02 發表

khmama,

你介不介意pm給我全港中學排名,因除了黃大仙區,我仲想知沙田及觀塘區.謝謝!

pm 唔可以放附件, 我都係搵地方搬完你再download啦.
‹ 上一主題|下一主題