用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 邊間暑假學游水好?
go

邊間暑假學游水好? [複製鏈接]

請問有經驗的家長, 囡囡想暑假學游水, 有人介紹海X, 有人介紹YMC...,如住西九龍,  咁唔知如何選擇, 萬分感謝.
   0    0    0    0

我仔3.5years old, 會教嗎? 可以PM 我資料嗎?

原帖由 maywongsky 於 11-5-14 11:24 發表
我覺得睇你想佢真係要學會, 定係玩玩下, 學半桶水都OK

我果個係私人教, 係我阿嫂D仔女學先既, OK啊~ 1個summer學識2種, 依家識蛙/自由. (今年唔貪心, 打算只玩1個月, 學埋背泳)

可能你覺得咁樣太慢, 但都係小三,  ...

回覆 2# maywongsky 的文章

可否pm我資料呀?

$1200一個月幾多堂?kwai chung佢會去教嗎?

我只想知我所問嗰兩間的意見, 其他的無關如私人教授或請pm等什麼的, 請不要再出post, 否則會投訴版主, 等版主查究有關資賬户.

YMCA TST?

很適合初學怕水的小朋友,不過多人爭報weekend同課程慢,個池都幾大chlorine味.

‹ 上一主題|下一主題