用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 誠徵老師 大家小心: 搵老師的家長必睇
樓主: overview
go

大家小心: 搵老師的家長必睇 [複製鏈接]

你講野咁嘅態度, 起碼我唔會搵你先.

原帖由 karenstarz 於 11-5-20 20:48 發表
我唔出身名牌大學,但我接得手d 學生..都係d名牌大學學生既不負責任、淨得睇個錢。唔係本身教師先叫 professional 囉...所以囉..唔該你地d 家長唔好咁膚淺...一聽到d唔係8大既大學就唔考慮囉

一睇到 名牌大學就發晒青 ...

依家唔係我搵你,係你pm我. 無記性就睇下自己pm過咩人先.

你好肯定自己態度,但請問係咪寫左喺你額頭抑或你心口掛左牌?! 大家三九唔識七,我憑咩信你. 無人話名牌大學出黎一定係好,但起碼我知佢有一定知識水平,識唔識教/人品係點又另話,佢可以吹到自己好掂,但得唔得幾堂都知咩事.相反你夠講到自己好掂,有幾掂,唔補過又點知!!

原帖由 karenstarz 於 11-5-21 21:29 發表
stephainewong ,我唔需要你考慮我唔需要你搵我。

我諗大家誤會左我意思
我好肯定自己既教學態度同收學費態度唔會出現幾位家長出現既問題
我只係覺得..想講出而家家長態度,名牌大學既學生係讀書叻,但可能有部份既教學 ...

醒目開學勳章 王國長老

為免再引起不必要的爭拗, 本文會被關閉.

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題