用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 which one u choose if you were me?
樓主: miaooo
go

which one u choose if you were me? [複製鏈接]

原帖由 Fatty 於 11-5-3 23:17 發表
唔知係咪我識果個, 聽講St.Paul Co-ed 收佐佢同offer 學費減免。

Fatty,

Who ?  Could you pm and let me know pls ?

Really looking forward to early July !

唔知係咪我識果個, 聽講St.Paul Co-ed 收佐佢同offer 學費減免。
      今年有學生考到男拔, 仲要OFFER埋6年學費俾佢, BUT佢無揀到,
嘩!呢位同學仔成績好勁喎,相信考學校份卷一條都冇錯,叻仔。

間間學校都有幾個超晒班的學生.

學校 (20分)+ 家長的栽培 (30分) + 學生的努力 (50分) = 100分

原帖由 lauerica 於 11-5-4 13:24 發表
      今年有學生考到男拔, 仲要OFFER埋6年學費俾佢, BUT佢無揀到,
嘩!呢位同學仔成績好勁喎,相信考學校份卷一條都冇錯,叻仔。 ...

醒目開學勳章

Hi, Bluestar,

Please check pm.

原帖由 Bluestar 於 11-5-4 09:07 發表

Fatty,

Who ?  Could you pm and let me know pls ?

Really looking forward to early July !

醒目開學勳章

佢份卷有冇錯我就真係唔知。不過,可以得到2間學校offer學費減免,呢個小朋友肯定有過人之處。

原帖由 lauerica 於 11-5-4 13:24 發表
嘩!呢位同學仔成績好勁喎,相信考學校份卷一條都冇錯,叻仔。 ...

原帖由 Fatty 於 11-5-4 20:05 發表
佢份卷有冇錯我就真係唔知。不過,可以得到2間學校offer學費減免,呢個小朋友肯定有過人之處。

神童,勁!

醒目開學勳章

佢唔係神童, 只係一個彬彬彬有禮, 文武雙全既學生。
TSL 係無神童咖。
沈詩鈞果D先係神童。

原帖由 lauerica 於 11-5-4 20:24 發表

神童,勁!
‹ 上一主題|下一主題