用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 真係人都癲,仲難填過六合彩!
樓主: Lovely媽咪
go

真係人都癲,仲難填過六合彩! [複製鏈接]

版主

回覆 31# kswiss 的文章

下年又未必驚woo,啲死人教改成日改,可能阿孫生一退落嚟,新上場既人又話改呢 仲有依家呢個係可加可減,即係下年如果話入學人數多番既,又話加番都唔出奇 總之對佢地真係只諗到2個字「痴線」

原帖由 Lovely媽咪 於 11-4-28 11:06 發表
下年又未必驚woo,啲死人教改成日改,可能阿孫生一退落嚟,新上場既人又話改呢 仲有依家呢個係可加可減,即係下年如果話入學人數多番既,又話加番都唔出奇 總之對佢地真係只諗到2個字「痴線」 ...

下年d數字一早公布哂, d人有心理準備, 要去直資既就一早去左, 唔會搏, 我地中途比佢地插隻手入黎玩, 就成為犧牲品.
究竟有冇人理我地依班人??? d 議員死哂去邊 ??? 李卓人咪乜都理既...... 佢又唔出聲........ 我地依班人都幫佢拉到唔少票啦............

回覆 42# 霖霖B媽咪 的文章

李卓人??  呢位仁兄只識搞破壞, 揾佢? 仲衰過唔揾!!

我地d家長, 自求多福啦!!

都差不多,病到死下死下咁。
原帖由 whywhywhy 於 11-4-18 10:40 發表

原帖由 Lovely媽咪 於 11-4-28 11:06 發表
下年又未必驚woo,啲死人教改成日改,可能阿孫生一退落嚟,新上場既人又話改呢 仲有依家呢個係可加可減,即係下年如果話入學人數多番既,又話加番都唔出奇 總之對佢地真係只諗到2個字「痴線」 ...

如果真係明年還原, 即係明玩今年一班學生及家長 o者   我會去申訴專員公署, 平機會及上書人大 ... 投訴佢 :;pppp:

投訴都無用,官官相衛。。
原帖由 mhv_woman 於 11-4-29 10:55 發表

如果真係明年還原, 即係明玩今年一班學生及家長 o者   我會去申訴專員公署, 平機會及上書人大 ... 投訴佢 :;pppp:

原帖由 lauerica 於 11-4-29 10:51 發表
都差不多,病到死下死下咁。

呢d咪生又累人, 死又累街坊囉.:;pppp:

版主

我又諗佢想唔病都唔得啦,年年一到填表既時候,孫生就會開始俾人鬧

原帖由 Lovely媽咪 於 11-4-29 14:40 發表
我又諗佢想唔病都唔得啦,年年一到填表既時候,孫生就會開始俾人鬧

孫公好似近呢幾年上任, 之前係搞三三四 o既 李局長
不過, 因為減班, 佢今年俾人鬧得最勁 ....

呢個教改都唔係李局長和孫局長搞出來的。佢地係好可憐做左替死鬼姐。呢套制度,當年重話係出埋白皮書,又話當年沒人反對。但年年都比人鬧,呢d教改,點可能會成功。單單母語教學,微調又微調,最後咪又走返回頭路。
‹ 上一主題|下一主題