用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖嘉勒小學暨幼稚園 St Clare's幼兒班上學年書簿雜費
go

St Clare's幼兒班上學年書簿雜費

請問現讀緊St Clare's學生嘅媽咪是否知道所有的書簿雜費(A書籍及習作費B上學期茶點費C書包,校章,腰帶D學習檔案套E美勞費F禮物費)都要交咗錢先, 因為加埋晒成$2000,  有沒有可以自己買或遲D先買? 事關今個星期五deadline交錢? 但我因為仲等緊另一間學校.

簽名被屏蔽

回覆 2# tszfungmama 的文章

你交咗未呀?我今日交咗,好期待16號個induction 呀!

簽名被屏蔽

唔該晒 tszfungmama, 其實我都有睇到通告話可以自己買又或經學校買, 之不過想睇吓有無可以自己買.

回覆 4# tszfungmama 的文章

我interview時話無所謂,所以編咗pm class, 已寫信轉am, 希望轉到啦!

Hope you success!  I released an AM offer previously.  St. Clare's is a very good school.

原帖由 02040314 於 11-4-7 08:44 發表
我interview時話無所謂,所以編咗pm class, 已寫信轉am, 希望轉到啦!

回覆 7# Clever_BB 的文章

Thanks!相信你囡囡一定有更好嘅offer, 恭喜哂!