用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 隨機編號
go

隨機編號 [複製鏈接]

請問.....

隨機編號是否已在1st呈分試已出了?  還是合并3次呈分試的成績後而出?

Thanks!!!
   0    0    0    0

應該係 3 次呈分試後再將學生分類成 3 個組別後, 再給予每位學生隨機編號, 再作抽奬

回覆 2# lam110hk 的文章

我初初都係咁諗, 但今天有位家長話係1st呈分試已定了, 嚇到我好心up....所以想再同大家cfm下......

回覆 3# Siuchoi 的文章

遲定還是早定,只是random number一個,又有什麼需要擔心?

啊....明白, 明白..

Thank you thank you!!

其實幾時定編號, 點會知, 教統局一定會保密, D家長又點會咁容易知道呢! 就算真係一早定了編號, 到分了BANDING時後, 到派位時, 都係以細至大排次序來分學校, 派BAND 1時, 如中間空號(BAND 2或BAND 3的學生), 佢自己會跳走D無嘅編號架啦!--(我估) 幾時分編號又會有什麼好擔心呢? 咁小事都擔心, 咁你呢三個幾月咪好難捱囉! 放鬆D啦!

咁快就擔心,到左7月5號味訓唔著,成晚眼光光。不如而家安排下萬一要叩門時要準備的事重好啦!

回覆 8# goodenough 的文章

叩門d野都一定會準備既.....因為都知冇咁多幸運之神~~  

放榜前嗰晚, 我真係唔知自己會點, 可能嚇死左了~~ha~~
‹ 上一主題|下一主題