用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 不負責任的校車保姆
go

不負責任的校車保姆 [複製鏈接]

件事發生在星期五放學時, 我個囡是尾站下車的, 當校車到達下車站時, 保姆見唔到有家長在等候, 就將我個囡自己一個人下車, 之後就驅車離開:evil: 我個囡有咩事, 我一定追究到底.
   0    0    0    0

what is the bus no. ?

我試過一次因誤會遲左接仔,我又係尾站,保母ee 就帶住我個仔,再打電話比我約交接,好有交帶!

如果以你嘅過案,就真係好離譜!
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

Bus number 5

I think you should complain!!  

The one on school bus no. 1 is good....she called me when she found my maid had not showed up when the school bus arrived a bit earlier last Thursday, the first day of the assessment day.  

原帖由 M.E.T. 於 11-3-20 19:39 發表
件事發生在星期五放學時, 我個囡是尾站下車的, 當校車到達下車站時, 保姆見唔到有家長在等候, 就將我個囡自己一個人下車, 之後就驅車離開:evil: 我個囡有咩事, 我一定追究到底. ...

會不會是個別事件?
另一校車, B車的May 姨姨好做事有交帶, 非常盡責。今天看見她教一個小朋友要有禮貌對工人姐姐, 並且聽見她和小朋友閒談中教他們種植的常識。看得出 這全是她真心愛每一個播道孩子, 想她們好。好感謝主, 為小朋友選擇了一個有愛心及好的校巴團隊幫助學校。
‹ 上一主題|下一主題