用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 教育中心好唔好?
go

教育中心好唔好? [複製鏈接]

小女今年中三,就黎要選科,佢好想入chem,phy同BAFS,但係數理果d就唔係好得..因為遲收工,唔放心私人補習

我開學已經幫佢搵,試左幾間補習社都唔係好得咁
有無人試過展毅教育中心呢間補習社?間野好似淨係補數學同理科,P1-F6,佢張傳單寫所有學生全部係自己教,得番幾個位咁
有無家長係度補緊,有既可唔可以俾d意見我?

版主留言:請勿在標題出全名.

1    0    1    0

有呀,我個仔係果度補maths同phys..補左一月到,都幾ok..佢門口d學生成績表好勁..我諗佢應該都幾用心教,同埋最緊要係真係佢自己教囉..之前我個仔試過俾個讀ive既阿sir教,問極佢都唔識,真係多得間補習社唔少

醒目開學勳章 王國長老

如有資料提供
請直接pm有需要會員
如果在不同版面上不斷自薦或推薦
出''已PM'' 和''請PM''等
均會被視為違規宣傳,
請各位自律.
謝謝

hey, can you pm the address and phone number to me for my daughter wants a tutor also
thanks for your information

I would like to have the details, please could you kindly pm me.

Many thanks.
‹ 上一主題|下一主題