用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有冇荃灣好的 Playgroup 可介紹呀?
go

請問有冇荃灣好的 Playgroup 可介紹呀? [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問有冇荃灣好的 Playgroup 可介紹呀?

仔仔歲半, 謝!
   0    0    0    0

阿b一歲開始, 我試過幾間Trial class, , 而家個間都讀左差唔多1年囉..kidz-x-xx. 我覺得間間差唔多, 唱下歌, 玩下遊戲, 做下手作仔, 最後食餅餅..不過選呢間因為阿B好似特別鐘意個老師, 所以讀到而家,, 講開又差唔多要交學費了...

你可以周圍試下trial class, 睇下BB投唔投入.. 我試過Kindermusik with Cxxxx ( 老師係香港人, 其實OK既, 不過英文口音好港式), Joyfxx ( 外藉老師,不過覺得d口音怪怪地, 唔係英美澳..我當時好奇問左d Staff, 佢話老師係美國人, 我個人覺得唔係當地出生長大既美國人. 我唔敢話英文好好, 但係我10幾歲去左個邊讀書, 畢業後做左幾年至返黎香港, 所以應該分到d口音既..) Cheerxxx ( 上堂用廣東話, 其實個老師幾好, 不過好迫,  可能因為地方比較細) Littletxx ( 我個人覺得其中一個staff 好串, 不過可能甘唔好彩俾我撞到).  好像重有試過1間, 但係唔記得左個名...

其實你不防四圍試下, 睇下自己個BB咩反應... 有間我 阿b一入去就要扯住我走甘滯,, 哈哈~~

醒目開學勳章

原帖由 jvcfamily 於 11-3-12 12:28 發表
阿b一歲開始, 我試過幾間Trial class, , 而家個間都讀左差唔多1年囉..kidz-x-xx. 我覺得間間差唔多, 唱下歌, 玩下遊戲, 做下手作仔, 最後食餅餅..不過選呢間因為阿B好似特別鐘意個老師, 所以讀到而家,, 講開又差唔多 ...

Thank you jvcfamily!

‹ 上一主題|下一主題