用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基灣小學(愛蝶灣) 校車 : 將軍澳 --- 愛蝶灣基灣小學
go

校車 : 將軍澳 --- 愛蝶灣基灣小學 [複製鏈接]

小女兒在今年9月正式入讀愛蝶灣基灣, 請問有沒有校車由將軍澳去愛蝶灣基灣小學呢? 請給于資料, 萬分感激
   0    0    0    0

原帖由 0108 於 11-3-9 23:06 發表
小女兒在今年9月正式入讀愛蝶灣基灣, 請問有沒有校車由將軍澳去愛蝶灣基灣小學呢? 請給于資料, 萬分感激

暫時都未有, 我見阿囡住將軍澳d同學仔都係要搭mtr.

thank you. 請問基灣學音樂是否很大壓力?放學時間是否天天不同呢?請問你位小朋友讀幾年班呢?

小兒2012年入䜖基湾,學校推介保姆車電話要7至8個先接order,約$1,400,請問有無同學仔要揾車由將軍澳返基湾?

如果唔夠腳,我哋會開車送呀囝返學,可多接調景領一帶同學仔返學,減輕隧道交通費,有興趣可join埋,但放學就要再唸吓辦法,因我要返工
God Loves You!!

回復 janmy1230 的帖子

我都是2012年入讀的,由彩虹去基灣,有無得join 呢?如果觀塘接他,你會收幾多錢呢?

想問問你們是考入去的嗎?因我想同亞仔在6月2日後去考, 唔知可唔可以呢?跨區有冇影響呢?

引用:小兒2012年入䜖基湾,學校推介保姆車電話要7

原帖由 janmy1230 於 11-11-23 發表
小兒2012年入䜖基湾,學校推介保姆車電話要7至8個先接order,約$1,400,請問有無同學仔要揾車由將軍澳返基湾? ...
我留了PM俾你!

janmy1230 發表於 11-11-23 22:15
小兒2012年入䜖基湾,學校推介保姆車電話要7至8個先接order,約$1,400,請問有無同學仔要揾車由將軍澳返基湾? ...
請問學校推介保姆車電話幾號?  Thanks!

引用:小兒2012年入䜖基湾,學校推介保姆車電話要7

原帖由 janmy1230 於 11-11-23 發表
請問有冇更多資料關於褓姆車?

‹ 上一主題|下一主題