用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 In 咗4間,In人最認真學校排行榜
go

In 咗4間,In人最認真學校排行榜 [複製鏈接]

宣幼>德望>SPK>協恩

協恩只得3 mins,我在正門送入課室、行到後門未坐定,她已經出來、考咩呢?????

0    0    0    0

咁四間結果如何?

真光大坑>rosaryhill>victoria>真光堅道>shck=德望

pc & spk唔知因為小朋友自己入去, 不過2間入咗去都有5-8min..

宣幼>德望>SPK>協恩

Rejected>Waiting>Mar8>Rejected

SPK 都係得6-7分鐘, 覺得都只夠時間分別到會喊同唔會喊的小童。希望in得求其反而有奇磧!

對宣幼、德望冇セcomplain, 夠哂認真, in超過20分鐘;宣幼仲1pair 1pair in;choose邊類型的小童係佢哋既own choice。

原帖由 kwboy 於 11-2-25 23:06 發表
咁四間結果如何?

民生in得最耐(成1個鐘), 堅道真光in都差不多1hr
聖心學校:等in時地方好"焗", 我都差d暈
hy老師有愛心(in前同小朋友講:不用害怕, 好快就見到daddy mummy)
spk:人山人海, in個日又大風, 好似去左花市甘

以上只是我本人感覺.....

我個女In左4間, 我個人覺得認真程度如下:
SC > SPK > GH > KV

SC=KV>TL(大坑)>SHK>SH>St Clare>TL(堅道)>聖大>GH

GH是最差的

用時間計算,無邊間夠CCKG快啦!當然,CCKG 是 K2 interview!

CCKG 有幾快既呢?

原帖由 DGJS 於 11-2-28 13:56 發表
用時間計算,無邊間夠CCKG快啦!當然,CCKG 是 K2 interview!

around 1 to 1.5 mins

原帖由 Christi 於 11-3-2 21:55 發表
CCKG 有幾快既呢?

I choose True Light (Caine Rd), HKLL, SH, Stafford, ST.Catherine (english session) They showed patient and seem to have sets of standard, treated us seriously

The least wanted - SPK (impolite teacher+bad arrangement + we don't deserved a seat for whole process) ????

The least serious: St Margrett & KV
‹ 上一主題|下一主題