用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 灣仔St. Joseph VS Wa Yan
樓主: Gerard
go

灣仔St. Joseph VS Wa Yan [複製鏈接]

原帖由 uarecheap 於 11-3-10 14:22 發表
邊有甘好運去到C班, 好羨慕你地。

我地A班一樣學到呢D, 唔係得C班有, 亞仔連部首都識!

是否都是K2囝囝?

原帖由 ballcat 於 11-3-10 09:52 發表
其實St Joseph小學係一間好學校, 我細仔宜家在一間港島幼稚園讀緊書, 果間幼稚園有好多家長個大仔也是St Joseph小學讀緊, 真係好多個...有十幾個@@"  佢地不約而同地話, 以前大仔讀過St Joseph幼稚園, 但係細囝千萬 ...

唔經唔覺仲有個半月就放榜,大家心情怎樣?

原帖由 ballcat 於 11-3-10 09:52 發表
其實St Joseph小學係一間好學校, 我細仔宜家在一間港島幼稚園讀緊書, 果間幼稚園有好多家長個大仔也是St Joseph小學讀緊, 真係好多個...有十幾個@@"  佢地不約而同地話, 以前大仔讀過St Joseph幼稚園, 但係細囝千萬 ...

可否告知你細仔讀邊間幼稚園呀?
我就好煩, 因為St. Joseph 已經唔再開幼稚園, 港島區再無一條龍比男仔, 真係好煩好煩惱

原帖由 sh_yip 於 11-5-6 17:15 發表

可否告知你細仔讀邊間幼稚園呀?
我就好煩, 因為St. Joseph 已經唔再開幼稚園, 港島區再無一條龍比男仔, 真係好煩好煩惱

St Joe 一直以來都係津小, 何來一條龍 ?

讀 St Joe 幼稚園同入 St Joe 小學無關係喎 ?

所以唔駛煩喎
‹ 上一主題|下一主題