用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 Any mama try 髗骶骨治療?
樓主: ikebukuro
go

Any mama try 髗骶骨治療?

可以pm比我嗎?

原帖由 tanping 於 11-2-19 12:41 發表
如果你地果d冇乜進展,我介紹佐敦果個比你地,我個friend個仔唔開口講野+mild autistic features,係果度睇好番ga。:loveliness:

hi owl_2046

Can you PM the information to me, thanks!

原帖由 owl_2046 於 11-2-21 17:54 發表
係男人幫我仔做的.
佢都好有耐性, 佢一手按住亞仔個頭, 一手禁住條頸, 我仔喊, 佢叫亞仔唔好喊 (亞仔當然冇理佢) 我就唯有出動我"超級巨聲"唱歌比佢聽, 果然有效, 亞仔由喊轉為比較安靜, 都可以接受. 所以你都要諗定 ...

Hi owl2046,

我都想要私家驢底骨資料,可以pm我嗎?
十分感激!
:-P :-D :-) ;-)

Hi owl_2046
可否pm私人治療師資料俾我!謝謝

my son tried

he did it at Dr Jen's clinic, she is a pediatric chiropractor, so he also received chiropractic treatment at the same time, did it for a couple months & both Autism & Asperga was recoverd now

引用:
原帖由 tanping 於 2011-2-19 12:41 發表
如果你地果d冇乜進展,我介紹佐敦果個比你地,我個friend個仔唔開口講野+mild autistic features,係果度睇好番ga。

可唔可以PM D資料俾我啊?

以下幾位請 check pm.

Hi owl_2046
可否pm私人治療師資料俾我!謝謝
原帖由 owl_2046 於 11-3-11 17:33 發表

請問同一般脊醫所做的有何分別??
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

hi owl_2046

已收到 PM, 謝謝!
想請問要幾耐做一次呢? 每次收費是多少? 你覺得效果如何? 不好意思這麼多問題!

原帖由 owl_2046 於 11-3-11 17:33 發表

Hi

Can you PM information to us ?

Thanks!

Be strong

我都想要,請pm給我!謝謝

owl_2046, 我都想知呀, 麻煩你PM比我啊~~

唔好意思, 我冇留意到呢個page, 遲左覆.
我仔一星期一次, 每次50mins, $750一次.
做左2個月, 明顯我個仔跳少左好多, 即係感統好左, 另外聽指令亦好左好多, 老師都認同, 亦話佢專注力長左. 口肌好左, 唔須要再剪細食物, 肯大啖咬, 理解說話能力最明顯係高左好多, 其實可以話佢冇以前咁遊魂.
我唔知係咪100%與髗骶骨有關, 但呢D進步好明顯係做左之後發生.
但你地要有心理準備, 個仔會喊得好厲害, 好痛苦 (大部份都係) 你地要忍心先得.
其他3位請check pm.

原帖由 sunnybee 於 11-3-15 12:30 發表
hi owl_2046

已收到 PM, 謝謝!
想請問要幾耐做一次呢? 每次收費是多少? 你覺得效果如何? 不好意思這麼多問題!

owl_2046 , 唔該晒你呀~~~

我仔做完情緒又冇咩特別, 只係當晚有時突然好似好驚, 但又冇發脾氣喎.

原帖由 ikebukuro 於 11-5-7 22:09 發表
Hi owl_2046,

我個仔而家都喺嗰度做緊,但就暫未見功,可能次數未有你個仔做咗咁多次,但想請問吓你,你個仔最初做口嗰頭三兩次後,會唔會脾氣大咗或情緒差咗嫁呢?因我個仔做咗口之後,而家D脾氣差到我都頂唔順咁濟!(個治療師話係 ...

回覆 1# owl_2046 的文章

好似買十送一

原帖由 ikebukuro 於 11-5-13 23:31 發表
owl_2046,

另外,想問吓你有無買套票? Thanks!