用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 ADHD針炙-今日第一次試
樓主: kapopooh
go

ADHD針炙-今日第一次試 [複製鏈接]

Pls PM the inforamtion to me, thx.

可否PM我資料,仔仔K2時已經確診,現已經小二了,佢而家全校攞第一(最難搞學生)
真的很需要幫助

可以pm針灸的資料給我嗎?謝謝

kapopooh 於 11-2-8 16:09 發表
唔好意思咁遲先覆你地, 阿仔竟然可以接受到針炙而且好勇敢話唔痛,不過醫生話佢個人好燥熱,(我估係食西藥食得太多)所以而家一定要清晒d燥熱先,所有煎炸野唔食得,之後都係keep住一星期針一次. 而家一日食三次中藥,食咗 ... [/quote]
:-D :-D :-D :-D

could you please provide the information to email: [email protected]

thanks

回覆 38# kapopooh 的文章

Dear Kapopooh,
is it th eone near times square, Mrs Lee or something?
Could u pm me her phone number again if so, I remember 2 yrs ago I have considered to start but quit.

請問有冇好心人可以PM 有關針灸医生的資料給我, 我問了很多次都沒有回覆, 有其他媽媽知道嗎? 謝謝
我不能PM, 唔該.

請問可唔可以pm 個中醫d資料比我, 唔該你
[email protected]

請問有冇好心人可以PM 有關針灸医生的資料給我, 我問了很多次都沒有回覆, 有其他媽媽知道嗎? 謝謝
我不能PM, 唔該.

我已直接PM了樓主,可能樓主忙,佢冇睇POST,樓主已回了我PM
http://www.yot.org.hk/index.php?pid=35submenu_id=2subpage_id=34
溫醫師
希望大家有用,而我因為等不及樓主,我已找其他地方幫小朋友針炙,星期二就會第一次見醫師了.

各位唔好意思,因為我只會覆pm.因為我唔知可唔可以在呢度post 出黎, 以免比人delete ,但有曾經試過pm你地,但唔知點解pm 唔到, 亦問過管理員教咗我既方法,但仍然pm唔到有需要既媽媽,真係唔好意思.
歡迎參觀軒軒趣味站 2003年12月7日响QE出院, 2.84KG 2004年6月9日 7.6KG

hi

請問可唔可以pm 個中醫d資料比我, 唔該你:[email protected]

回復 3# kapopooh 的帖子

Hi,could you send the 針灸資料 to me? Thank you so much!

kapopooh

請問可否 pm 有關中醫針灸的資料給我呀!

謝謝

我個女上次試過一次,一看到支針便CRY,
一共只試左3支 都一直CRY, 所以最後到GIVE UP! 各媽媽,你們要小心想想他們是否會怕怕.

Kapopooh,我囝囝P.3了,專注力十分差, 也差不多年年考第一(由尾數上).  都想試試針灸可否幫到他, 請問可否 pm 有關中醫針灸的資料給我呀!
記住 : 每天都要把不開心事忘記!

我想問有無人試過係醫療車做針炙?因為去仁愛堂好遠。仲想問係未直接同醫生講小朋友嘅問題定係比份評估報告比醫生睇醫生?THX~

DEL.......

我都好想知針灸醫生的資料, 請PM 我. 謝謝

每次費用要多少呢?
每次時間幾長?
你現在還有做嗎?
‹ 上一主題|下一主題