用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 今日亞仔老師罰佢唔準食午餐!!
樓主: TOTORO^^^
go

今日亞仔老師罰佢唔準食午餐!! [複製鏈接]

王國長老

請各位注意用字及保持論壇和諧氣氛

各人有各人觀點角度,無必要所有人認同及接受,大家輕鬆點,不要為不同意見而作無必要的爭拗

請大家合作

版主示
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

回復 1# brianshe 的帖子

原帖由 doryee 於 11-1-14 15:08 發表
請各位注意用字及保持論壇和諧氣氛

各人有各人觀點角度,無必要所有人認同及接受,大家輕鬆點,不要為不同意見而作無必要的爭拗

請大家合作

版主示 ...

你講完之後有人唔合作喎!重係度長篇大論咁鬧人。

恰唔恰當問版主,唔係自吹自擂就得。

回復 1# lauerica 的帖子

正因有甘多呢類"港爸","港媽"
怪不得有啲小學收生要in小朋友,仲要in家長,  睇下個家長騎唔騎尼
唉做着呢類家長既仔仔真可憐!
咁都叫恰當?好明顯係度鬧繄反對老師咁做既家長,乜敢鬧唔敢認咩?

你真係當冇人睇得明你係度鬧人呀?果真敢鬧不敢認,都唔知點學人身教,真係替你的仔女擔心,你答話係鬧,我都讚你有膽量,如果係唔敢認,咪唔好係度亂叫一通啦,你去食隻老虎膽先返來講過啦,可以補下果細膽架。

王國長老

版主示

現關閉本主題,免再有無謂爭拗

敬請各位自律
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。
‹ 上一主題|下一主題